Las Vegas Show Orchestra

 
 

Het ‘Las Vegas Show Orchestra’ is in 2008 opgericht door de dirigent, Pieter van den Dolder. In 1978 is hij zijn muzikale carrière begonnen, nadat hij het Hilversumse conservatorium had afgerond.


Hij was werkzaam bij diverse radio- en televisieorkesten. Tevens was hij verbonden aan de Glenn Miller Memorial Orchestra, The Dutch Jazz Orchestra, Midland Big Band, The Netherlands Concert Jazzband en the Skymasters.


Daarnaast heeft Pieter van den Dolder opnamen en concerten gedaan met Peter Herbolzheimer, Patricia Paay, Lee Towers, Anita Meijer, René Froger, Shirley Bassey, Billy Preston, Ernst Daniël Smit, Marco Bakker en vele anderen.


Naast uitvoerend musicus houdt Pieter van den Dolder zich bezig met de directie en het arrangeren van het Las Vegas Show- cq. String Orchestra, begeleiding en advisering van diverse harmonie- en fanfareorkesten, bigbands en ensembles.


Pieter van den Dolder verzorgt ook clinics voor ademtraining.


Het Las Vegas Show Orchestra kan aangevuld worden met het Las Vegas String Orchestra en is eventueel samen te boeken. Vanzelfsprekend kan de uitvoering aangepast worden aan uw wensen en ideeën.

 

Dirigent: Pieter van den Dolder

Boekingen: 06 - 539 63 818                                                   Emailadres: pvddolder@hetnet.nl